2013 m. kovo 1 d., penktadienis
Šiandien pirmoji pavasario diena. Puiki nuotaika ir pakylėtas jausmas mane užpūsta pabudus, ir pamačius jog žemę jau šildo saulės spinduliai. Ir nors pusnys dar stūkso kieme, nors paskutinėmis dienomis vėjuota. Širdis džiaugiasi...
Taip kaip visa gamta bunda, tai ir aš noriu pasidalinti savo pabudimo mankšta. Nes jau prisiverčiu daryti ją rytais. Nors laikiau save sportiška visą gyvenimą, rytinės mankštos man atrodydavo kaip katorga, niekada jų nepropagavau, nes nesuprasdavau, kaip galima keltis ryte anksčiau ir sportuoti. Bet keičiasi laikai ir va jau antri metai, kai jau pajaučiu jog visa gamta pradeda budintis, man norisis vis anksčiau keltis ir pasportuoti :) Sporto klubą organizuojuosi namuose. Ir dažniausiai skiriu tam apie 10-15 min. Tai darau žiūrėdama trumpas mankštas per visagalį YOUTUBE.



Ši moteriškė "prikepusi" ir į Youtube įdėjusi šaunių, atskirų raumenų grupių, mankštų, jei turite laiko pasportuojate žiūrėdama vieną, ar net kelias pamokėles.
O jei norite ne tik gerai jaustis, bet ir per porą mėnesių atsikratyti per žiemą prilipusių kilogramų, tai rekomenduoju Victorios Secret mankštą pavadinta "Riebalų sprogdinimu".


Iš savo patirties galiu pasakyti jog po tokios mankštos raumenys skauda visur. Bet kai sportuoji ir matai prieš save VS angelus, tai nejučiomis patiki jog po poros savaičių busi tokia kaip ir jos :))))))

Taigi šiandien pradedam sportuoti, o tada jau kibsime į tiesioginius pavasario darbus, nes jau norom nenorom, prisikaupė ir idėjų, ir patarimų pavasariškomis temomis :)

Nuo šiandien ne tik prasidėjo pavasaris, bet taipogi startavo nauja išvaizda pasidabinęs tinklalapis. Taip kaip jį kūriau savarankiškai, ateityje pasidalinsiu ir savo patirtimi :) Jei ir jūs norite dalintis savo patirtimi, kuriant ar tiesiog įžvelgiant malonias smulkmenas savo aplinkoje, prašome susisiekite su manimi :)

0 komentarai (-ų):

About Me

Idėjų pastogė
Tikrai gerą idėją galima pažinti iš to, kad ji jau iš anksto atrodo neįgyvendinama. (A.Einstein)
Rodyti visą mano profilį