2012 m. spalio 4 d., ketvirtadienis
Ryt "Mokytojų diena", ir dėl to nusprendžiau auklytėms pagaminti medį, pagalvosite jog tai totali nesamonė, tačiau tokia mano idėja :)



Šį medį bus galima puošti pagal metų laikus ar priklausomai nuo nuotaikos, taigi manau jos įvertis. Bet aš šiandien kalbėsiu ne apie medį, o apie kortelę prie jo (aišku raštas mano kaligrafiją mažai primenantis, taigi į jį mažiausiai kreipkite dėmesio), bet kortelė manau daugeliui patiks. 



O ją pasigaminti visiškai paprasta jei turite lipnių taškelių (pop up dots), bet jei jų neturite????? Imkite paprasčiausia dvipusę lipnią juostelę (jų tikrai visur rasite pirkti ir kainuoja apie 2 litus), juostlę suklijuokite tokio storio kokio norit jog būtų tarpas tarp kortelių ir viskas. Kirpkite iš popieriaus skrituliukus, kvadratėlius, ar su forminėmis žirklėmis visokiausias formas, viena už kitą didesnias ir mažesnias, ir klijuokite tarpusavyje savo pačių pagamintais lipniais taškeliais, kurie suteiks 3D efektą. Ar ne gražu?

Jog lipduko forma būtų skrituliukas, suklijuotas viena su kita dvipuses lipnias juosteles perskeliu skylamušiu.





2 komentarai (-ų):

Unknown rašė...

Sveiki, gal galetumet imesti nuoroda ar is kur galima atsispausti sio medzio pavideli? Dekui, labai reiketu

Idėjų pastogė rašė...

Sveiki, žinokite buvau dariusi šį medį prieš keletą metų, jį iškarpiau su savo el.pjaustyklę. Bet jos failų negalima nei kopijuoti, nei dauginti. Taip kad niekuo negaliu šiuo atveju pagelbėti.

About Me

Idėjų pastogė
Tikrai gerą idėją galima pažinti iš to, kad ji jau iš anksto atrodo neįgyvendinama. (A.Einstein)
Rodyti visą mano profilį