2013 m. liepos 3 d., trečiadienis
"Lengva, paprasta ir toli ieškoti priemonių nereikia" - taip galėčiau apibūdinti dar vieną paprastą idėją, kuri padės papuošti jūsų šventinį stalą. Tai vėliavėlių smeigtukai, sumuštiniams, keksiukams ar vieno kąsnio užkandžiams pagražinti :)


Emilio gimtadieniui, smeigtukai - vėliavėlės, puikiai tiko ridikėlių sviestainiams, kuriuos gaminau pagal  "Sezoninėje virtuvėje" rekomenduojamą receptą.

Smeigtukams-vėliavėlėms, pagaminti reikės:
  • dantų krapštukų;
  • lipnios-spalvotos juostelės;
  • žirklių.

Imate dantų krapštuką ir lipnios juostelės gabalėlį. Smeigtuką dedate per vidurį lipnios juostelės. Belieka jos kraštus suklijuoti, taip jog pagaliukas liktų juostelės viduje.


Dantų krapštukų, tikrai visose parduotuvėse galima rasti, o spalvotas, lipnias juosteles radau  "Tiger" (3 vnt. juostelės už - 5 LT) ir šiuo metu yra pirkti "MAXIMoje".
Reklaminiame laikraštėlyje"MAXI BUM" (11 psl.) dabar, kaip tik yra visas rinkinukas parodytas (5 juostelės su laikikliu kaina - 3,99 LT).


 Žinote kaip sakoma "Batsiuvys be batų", taip ir aš. Gaminu kitiems originalias šventines dekoracijas, o pati renkuosi patį lengviausią variantą. Štai po truputį ruošiuosi ir Edvino gimtadieniui :)









0 komentarai (-ų):

About Me

Idėjų pastogė
Tikrai gerą idėją galima pažinti iš to, kad ji jau iš anksto atrodo neįgyvendinama. (A.Einstein)
Rodyti visą mano profilį