2013 m. liepos 27 d., šeštadienis
Prieš metus, draugė iš Amerikos "permetė" nuorodą į tinklalapį Pinterest.
Aš mėgėja, viską išbandyti ir sužinoti, tad ilgai netrukus prisiregistravau prie šio internetinio puslapio, ir kaip daugelis dabar mėgsta pasakyti, tai virto mano gyvenimo būdu :)


Dabar, šiuo tinklapiu gyvena daugelis ir daugelis, bando priversti aplinkinius galvoti, jog tai jų pačių išbandytos idėjos :)
Šaunu, jei tai veikia, tik klausimas, kiek ilgai, tai bus naudinga.
Na bet susiruošiau parašyti ne apie tai, o apie tai, ką šis puslapis gali, rodo ir moko.

Gali supažindinti visus su jau išbandytomis idėjomis, kūriniais, daiktais, projektais, šventėmis ir t.t.


Rodo kas, tai įkėlė į Pinterest tinklalapį ir sudėjo į skyrius vadinamus "Bords" - lentomis.


Lentos - turi savo pavadinimus, ir tai atitinka įvairias sirtis. Pavyzdžiui aš susikūrusi lentas: Food and Drink, Kids, Party, Nameliui, Spalvos, Home ir t.t.

Jei tik pritrūkau idėjų, tuoj įsijungusi šį tinklalapį ir pasižiūrėjusi į savo lentas, sugalvoju, ką toliau gaminti, sukurti su vaikais, ar tiesiog pasigrožėti kitų kūryba, ar švente :)


Moko - siūti, kirpti, kepti, tobulėti, grožėtis, kurti, bendrauti, ir džiaugtis :)
 
Taigi dalinkimės, kitaip sakant SMEIKIME - "PIN it" idėjas tinklalapyje Pinterest, nes mes originalūs, darbštūs ir nepakartojami :)

Jei randate, bloguose, tinkalalpiuose gerų nuotraukų, idėjų, minčių ir "Pin it" ženkliuką ant jų, tai reiškia jog autorius, nori jog jomis būtų dalijamasi , reklamos, švietėjiškais ar tiesiog draugiškais sumetimais.

Šiandien, kaip tik kepiau, iš tinklalapio ""Sezoninė virtuvė", cukinijų tortą. 
Jis man nepasirodė per sudėtingas. Aišku gavosi ne taip gražiai kaip tenai, bet man patiko, tiagi jį "PIN it". jog ateityje ilgai neteiktų šio recepto ir tinklapio ieškoti.

"Pin it" - tai  Pinterest, o su kuo jis valgomas, išsiaiškinsite patys, jei nesupratote iš mano straipsnio :) (čia idėjų ras ir tapytojai, ir namų šeimininkės, mokytojai, ir dizaineriai, vaikai ir jų senialiai, ir dar daug kas).


Galima būtų rašyti ir plačiau apie šį idėjų tinklą, bet manau šiam kartui pakaks, tiesiog užsukite į http://pinterest.com/ ir lai tai, tampa ir jūsų gyvenimo būdu :)

0 komentarai (-ų):

About Me

Idėjų pastogė
Tikrai gerą idėją galima pažinti iš to, kad ji jau iš anksto atrodo neįgyvendinama. (A.Einstein)
Rodyti visą mano profilį