2012 m. lapkričio 6 d., antradienis
Šiandien, geras pusdienis, buvo skirtas apsipirkimui. Ir taip kaip su Edvinu "draugauju" jau kelinta savaitė, tai apsipirkti vykome drauge, o tai jau didelis IŠŠŪKIS. Tos kurios turite vaikų tikrai mane supranta, o dar ypač, jei jie yra aktyvus ir be galo žingeidūs. Nes kiekvienas varžtelis, akmenėlis ar siūlelis nelieka nepastebėtas, o dar, gi viską "paraklinti" reikia. Taigi ką būčiau aplėkusi per valandą, mums užtruko pusdienį :)
Bet tai turi savotiško žavesio :) nors kartais, tai įžvelgti labai jau būna sunku....
Išeidinėjame kartu iš prekybos centro, o jis man "graži daina". Ir tikrai graži .......INXS - Beautiful Girl
Bet ką aš čia :))) Geriausias dalykas tas, jog pagaliau "Tiger" parduotuvėje vėl atsirado šviečiantys pagaliukai :)))) (10 pagaliukų pakuotė kainuoja 5 LT).
Tad jau šiandien mūsų vakaras buvo paskirtas ne knygoms, o "Šviečiančiai paslapčiai".


Gražu..... Vaikams labai patiko, man taip pat..... Nors pagaliukai taip pat šviečia, vaikams labai patiko ir šviečiantis stiklainis. Galėjau jų pridaryti daugiau, būtų buvę dar šviesiau, reikės vėl tai neužilgo pakartoti.

O pasidaryti tokį stiklainį paprasta. Vieną pagaliuką sulaužiau, jog jis pradėtų šviesti (taip reikia daryti), o vėliau nukirpau pagaliukui galą ir iškračiau jo turinį į stiklainį, vėliau jį gerai užsukau dangteliu.

Šviesti turėtų apie 24 val. 

Įspėjimas!!!
Pagaliuke yra stiklo, tad reikia būti atidiems, kai jo turinį kratote, nes stikliuko šukės, buvusios viduje pagaliuko, labai smulkios. 
Na tai nėra taip jau baisu, tik šio darbo, jokiais būdais, negalima patikėti vaikams, ar net paaugliams. Paprasčiausiai, tai reikia turėti omenyje :)

0 komentarai (-ų):

About Me

Idėjų pastogė
Tikrai gerą idėją galima pažinti iš to, kad ji jau iš anksto atrodo neįgyvendinama. (A.Einstein)
Rodyti visą mano profilį